Need Help Finding The Right Clutch! 4g15/4g63t - Mitsubishi-Forums.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 10-20-2012, 07:19 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 3
Alright, my clutch is slipping and i need a new one. but the thing is, i have a 4g15 tranmission , on my 4g63t motor. anyone here know what kind of clutch i can use? need help. thanks.
Onebadmirage is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 11-14-2012, 08:58 AM
Expert
 
thomcasey's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Indianapolis, IN
Posts: 1,150
Depending on your power level, a stock turbo clutch and PP should do fine. Anything more aggressive might not allow enough slippage. If it grabs to quickly (like an unsprung), you could damage the transmission.

Thom
1991 Colt, 4g15, Daily Driving, waiting for Turbo swap
1992 Colt, 4g63t, e316g, PTE 680's, LSD, Link. In dismantle mode.
1993 Eagle Summit 2.4L AWD, awaiting a 4g63t and 16g!!
thomcasey is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mitsubishi-Forums.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome