Welcome Guest ( Log In | Register )

Mitsubishi-Forums.com > Mitsubishi Models > Montero, Challenger, Pajero & Shogun Forum
Mitsubishi-Forums.com - The UNOFFICIAL Mitsubishi Community This site is NOT affiliated in any way with Mitsubishi or any of it's subsidiaries. Our goal is to provide Mitsubishi owners an information outlet - a means to communicate with other Mitsubishi owners. It is simply a community where fans and owners can get the right information for tuning, customization and general discussions on anything about Mitsubishi. You'll find the answer to almost any question about your Mitsubishi in this site. If not, simply join and ask! We have many willing expert members just waiting to answer your questions.

Mitsubishi-Forums.com is not affiliated with or endorsed by Mitsubishi Motors.
 
Reply to this topicStart new topic

Do you like Mitsubishi-Forums.com? Link to us and help spread the word about our forum. Thanks!
> Service Engine Light, Codes says Engine not heating
gmurfy
post Dec 31 2012, 03:52 PM
Post #1


Newbie


Group: Members
Posts: 3
Joined: 9-October 12
Member No.: 123,648
Status: Offline
Location: USA
Drives: 2001 Mitsubishi Montero Limited



Anybody having issues with a code saying the engine is not worming up properly.
Go to the top of the page
 
QuoteReply
SRSONE
post Jan 3 2013, 10:44 PM
Post #2


Veteran
*****

Group: Members
Posts: 4,023
Joined: 19-June 08
Member No.: 59,794
Status: Offline
Location: USA
Drives: 2007 OUTLANDER ES with the v6 and the 6 speed(no flappy paddles),2001 kia rio,1979 chevy k20 stepside



could be a thermostat..or the temp sensor
Go to the top of the page
 
QuoteReply
gmurfy
post Jan 16 2013, 11:39 AM
Post #3


Newbie


Group: Members
Posts: 3
Joined: 9-October 12
Member No.: 123,648
Status: Offline
Location: USA
Drives: 2001 Mitsubishi Montero Limited



Yeah replaced both sensors and my Mechanic said the T-Stat is fine. He sugested maybe replacing the Instrument Cluster. (REALLY)

QUOTE (SRSONE @ Jan 3 2013, 09:44 PM) *
could be a thermostat..or the temp sensor

Go to the top of the page
 
QuoteReply
SRSONE
post Jan 20 2013, 12:45 AM
Post #4


Veteran
*****

Group: Members
Posts: 4,023
Joined: 19-June 08
Member No.: 59,794
Status: Offline
Location: USA
Drives: 2007 OUTLANDER ES with the v6 and the 6 speed(no flappy paddles),2001 kia rio,1979 chevy k20 stepside



meaning he took out the thermostat and tested it?
Go to the top of the page
 
QuoteReply
  Advanced Search
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Reply to this topicStart new topic
Get your Mitsubishi listed in the Garage Today, for FREE, to share with the world what you drive and what toys and modifications you have.

Collapse

> Similar Topics

  Topic Replies Topic Starter Views Last Action
No New Posts Topic has attachmentsEngine Vibration
17 mickleach 280 31st March 2014 - 05:18 PM
Last post by: LCM
No New Posts Engine Light On, Computer Stopped Working, Hard To Start......
8 scottclutton 251 13th March 2014 - 10:48 AM
Last post by: bumpn
No New Posts Service Engine Soon! P0145 And P0725 Error Codes!
5 NoyPinoy 563 1st December 2013 - 11:36 AM
Last post by: freakingwilly
No New Posts Engine Code Help Please
2 MeCarro 1,108 23rd January 2013 - 08:27 AM
Last post by: SRSONE
No New Posts Engine Problem
turns off at idle
5 PedjaC 1,523 1st January 2013 - 05:40 PM
Last post by: kevyrev

 
 
 
Time is now: 16th April 2014 - 04:51 PM
Mitsubishi-Forums.com is not affiliated with or endorsed by Mitsubishi Motors.
Privacy Statement