TCL light and is TCL working? - Mitsubishi-Forums.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 12-13-2017, 03:22 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: Florida, USA
Posts: 39
TCL light and is TCL working?

Since purchasing my 04 Diamante LS the TCL light has always been on steady. Sometimes, when first going, it's off but soon comes on again. I replaced my front axles recently and the TCL light flashes now until I turn it off then it's a steady light. I've read where the traction control wire is affected by electronic noise and that's why it won't work, until you put a noise filter in-line to correct it. How can I tell if the TCL works at all or if the light is what's wrong? Confused! Any other work around's to correct this? As always, Thanks!
Deebo is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mitsubishi-Forums.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome