Mitsubishi Forums banner

Kod usterki L200-2008 U1101

58K views 7 replies 5 participants last post by  mdemosani  
#1 ·
Czy masz pomysł, jak rozwiązać ten błąd U1101? Początkowo na desce rozdzielczej zapaliła się kontrolka "check engine", a silnik przestał rozwijać moc. Po ponownym uruchomieniu silnika wszystko wróciło do normy. Byłem w niezliczonych serwisach, w tym w przedstawicielstwie, ale poza diagnostyką komputerową nikt nie rozwiązał problemu. Wszelkie sugestie są mile widziane!

#3 ·
U1101 to kod błędu komunikacji canbus. Wszystkie L200/tritony będą miały ten kod. Nie powoduje on ani nie identyfikuje twojego problemu
Diagnoza wykonana w serwisie mitsubishi pokazała mi kod błędu regulatora ciśnienia wysokiego ciśnienia pompy. Przy ostatnim skanowaniu jedynym kodem błędu jest U1101. Jeśli mówisz, że jest to powszechne dla wszystkich modeli, powiedz mi, jak można to rozwiązać?

#6 ·
Czy masz pomysł, jak rozwiązać ten błąd U1101? Początkowo na desce rozdzielczej zapaliła się kontrolka "check engine", a silnik przestał rozwijać moc. Po ponownym uruchomieniu silnika wszystko wróciło do normy. Byłem w niezliczonych serwisach, w tym w przedstawicielstwie, ale poza komputerową diagnozą nikt nie rozwiązał problemu. Wszelkie sugestie są mile widziane!
Spróbuj sprawdzić zawór kontroli ssania.