Mitsubishi Forums banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Discussion Starter #1
Evening everyone,

As I've mentioned here before I have a well used 95 GT 3000. It runs pretty well actually showing about 165K miles. Problems are mostly electronic, most of the rest has been worked on. Problems are the speedometer and tach aren't working. The tach shows a little motion when changing rpm but not much and not correct. The speedometer/odometer aren't working at all. I've looked through the service manual and it mentions a sensor on the engine but otherwise it's just checking things with a voltmeter. I'm going to plug it in and see if any codes pop up but nothing obvious comes to mind. I guess that's why we do all this stuff. Another odd issue is that it seems to be showing a low fluid level in the coolant. Not sure if it is the radiator or the tank but visual checking looks like there is plenty of coolant. It isn't running hot and the temps stay consistent. The rest of the instrumentation is working well and consistently. A car this old I'm not surprised at these problems or the slow moving drivers side window, the passenger side that has power but so far hasn't moved and I won't even talk about the sun roof. It's an older car, indifferently maintained and driven for fun I think. Carfax shows a lot of required maintenance done, things like timing belt service, oil changes and so on and no damage history. It's pretty clean for its age but I'd like to sort out the rest of it. Thanks.


Rick H.
 
1 - 2 of 2 Posts
Top